Paleiskwartier!

 

Op donderdag 30 maart hebben we samen, midden op de Dam, het Paleiskwartier gelanceerd! De start van een samenwerking tussen de straten Damrak, Dam, Rokin, Kalverstraat en Nieuwendijk.

De lancering viel samen met de opening van het Tulp Festival. Een jaarlijks terugkerend festival in de hele maand april met als motto ‘Een tulp voor iedere Amsterdammer’. Om de samenwerking tussen de straten te bezegelen hebben we speciaal voor het Paleiskwartier een eigen tulp laten veredelen en op de Dam gedoopt.

Deze nieuwe samenwerking tussen de straten heeft als doel het gebied te versterken en meer mogelijkheden te geven rond de marketing en branding. We gaan ons richten op activiteiten die het gebied positief onder de aandacht brengen bij, in de eerste plaats, de Amsterdammers en de bezoekers uit de regio.

In het Paleiskwartier komt alles samen: het meest complete winkelaanbod, flagship stores, hoogstaande horeca, wereldberoemd vermaak en bijzondere musea.  En dit alles in de meest historische delen van de stad.

Welkom in het Paleiskwartier!