Stem voor de Biz!

Wij maken ons als Ondernemersvereniging Damrak – Beursplein sterk voor het verbeteren van de kwaliteit van onze straat, voor onze bezoekers en bovenal voor alle leden van de Ondernemersvereniging. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de jaarlijkse sfeerverlichting, houden we de stoepen ijsvrij, behartigen wij de belangen van de ondernemers in gesprekken met de gemeente en werken we constant aan het verbeteren van de schoonheid van ons gebied.

Onlangs zijn wij gestart met de zogenaamde BIZ (bedrijveninvesteringszone) procedure om onze werkzaamheden een groter budget, een groter draagvlak en meer stabiliteit te geven. Hierdoor kan een BIZ meer doen voor haar ondernemers dan een ondernemersvereniging en dus ook voor U.

Vanaf 13 februari ontvangen de ondernemers in het gebied een stembiljet, doe mee en stem voor de Biz!

Lees in onze informatie folder alles over de Biz en lees ook ons Bizplan!